Divendres 23 Juliol 2021

Inici / Noticies / Puzlemania, mostra el puzle de Disney, el més gran del món, a Riudelllots

Puzlemania, mostra el puzle de Disney, el més gran del món, a Riudelllots

27/01/2020

El divendres 10 de gener és va celebrar el vernissatge de l’exposició d’aquest mes, Puzlemania de la Mireia Gómez Mireclick, a la sala d’exposicions municipal de Riudellots i que podreu visitar fins aquest divendres 31, en horari d’obertura de la Casa de Cultura de Riudellots.

L’acte de presentació va corre a càrrec de la Montserrat Roura, l’alcaldessa de Riudellots, la Cristina Pineda, la regidora de cultura, i la Mireia Gómez, la persona que ha muntat tots els puzles exposats.

Puzlemania, recull uns 38 puzles muntats, entre ells hi ha el mes gran del món de Disney, titulat Moments inoblidables de Disney. Aquest és un puzle de 40.320 peces, que representa escenes de 10 pel·lícules d’animació de Disney, com la Blancaneus i els 7 nans, Fantasia... És impressionant! La resta de puzles exposats, de dimensions molt més reduïdes, són de llocs representatius d’arreu del món, des de Cinque Terre d’Itàlia a la Catedral de Sant Basili de Moscou entre d’altres.

La Mireia Gómez, el dia del  vernissatge, va parlar de la seva afició per el món del puzle i del seu repta de muntar el puzle més gran de Disney, de 7 metres d’amplada per 2 d’alçada, i alhora diferents anècdotes del procés de muntatge que ha durat un any.

Des d’aquí us convidem a tots aquells que encara no heu visitat l’exposició Puzlemania a venir en horari d'obertura de la Casa de Cultura de Riudellots. La visita no us deixarà indiferents!